Cseke Attila a explicat că DNA a cerut deja documente legate de contractarea de vaccinuri anticovid de către România, 56 de milioane de doze până în acest moment:

“DNA-ul a solicitat oficial documente legate de achiziția de vaccinuri, care evident, sunt puse la dispoziția anchetatorilor, fără niciun fel de probleme, toate documentele care se solicită sunt puse la dispoziție“, a declarat ministrul, în exclusivitate, la Europa FM.

Premierul Florin Cîțu susține că nu are cunoștință de nicio ilegalitate ce ar fi putut fi făcută în procesul de achiziționare a vaccinurilor împotriva Covid 19, după ce DNA a deschis un dosar penal pe această temă.

“Justiția funcționează, oamenii aceia care primesc o informație care este corectă încep o cercetare, dar este pe faptă, nu pe persoană. Ceea ce mi se pare mie mizarabil și revoltător este să asociezi persoana mea cu aceste dosare, în acest moment, pentru că este vorba doar despre faptă și nu are nicio legătură cu persoana.

Integral pe Europa FMComentarii

Paulus: ba mie nu mi se pare deloc "mizarabil" si nici "revoltator" sa asociem diverse persoane (cu moace de EURO-shobolani Chiț-Chiț, n.m.) cu aceste dosare, pentru că ar fi vorba doar despre faptă și nu de faptasul ei - ca NU fapta, ci FAPTASUL urmeaza a fi bagat în fiare si izolat, în scopul de a înceta a mai fi pericol public, nu?! Cu respect, P.

23 septembrie 2021 0:30

Europa FM: Va rugam sa ne scuzati ca am reprodus declaratiile suspectului principal, dar nu suntem nici noi imunizati / protejati / vaccinati / rapelati cu chema completa contra MEDIA-virusului SARS-EURO-SPAGA-FREE-TAX-21, ceea ce justifica rata ridicata (practic de 101%, n.red.) de infectare cu EURO-agentul patogen... Cu respect, EuropoolaFM

23 septembrie 2021 0:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.