Trei tineri au murit, în ultimele 24 de ore, din cauza coronavirusului, între care și o fată vaccinată, potrivit raportului Grupului de Comunicare Strategică.

Doi pacienți cu COVID-19 din categoria de vârstă 20-29 de ani au murit în ultimele 24 de ore.

Este vorba de o tânără în vârstă de 22 de ani din județul Caraș-Severin, vaccinată, care avea mai multe boli asociate grave.

Totodată, a murit și o tânără de 26 de ani din județul Giurgiu. Fata era nevaccinată și avea o afecțiune asociată.

Al treilea român tânăr decedat în ultimele 24 de ore din cauze asociate COVID-19 este un bărbat de 35 de ani, infectat în afara țării, nevaccinat, care avea afecțiuni asociate.

Decesul lui a fost raportat de Spitalul din Satu Mare.


Comentarii

Între aparență și transparență Propagandiștii tâmpiți și cu zero înțelegere a matemafticii nu pierd niciun prilej să atragă atenția că, iată, din trei morți, doar unul era vaxcinat, deci nevaxcinații au aprox. 66% șanse s-o cârmească spre Doamne-Doamne, iar vaxcinații doar aprox. 33%. Să luăm însă cazul Israelului, unde peste 80% dintre locuitori ecce vaxcinați cu schema completă și cea mai mare parte dintre aceștia și cu cea de a treia doză! Ei bine, 95% dintre infectările zilnice (de regulă 10.000 pe zi la o populație pe jumătate cât a României) provin dintre cei 80% vaxcinați, și doar restul de 5% provin dintre cei 20% nevaxcinați. Proporțiile se păstrează aproape aceleași și în ce privește decesele. Și-atunci, nu cumva faimoasele vaxcinuri Pfizer ecce mai degrabă producătoare de boală și moarte decât salvatoare de vieți?!? Să luăm și un caz extrem. Să zicem că într-o localitate mai mică există 1000 de vaxcinați și un singur Gică-contra nevaccinat. Să zicem că, deh, moare Gică-contra, și 10 vaxcinați. Asta ar însemna că mortalitatea la nevaxcinați ar fi de 100%, iar la vaxcinați de numai 10%. Păi realitatea ecce exact pe dos! O dovedește limpede cazul Israelului, unde 95% dintre reinfectați sau decedați provin dintre cei 80% vaxcinați, iar cei 20% nevaxcinați dau doar restul de 5% infectați sau decedați! Așa că, dragi tovarăși vaxxeri, plimbați ursul pe la alte mese!

23 septembrie 2021 11:36

@Laura Dinu: bine si de unde (p.m.) stii tu ca "au murit de COIVID-19" si nu de "afecțiunile asociate", respectiv ca afecțiunile erau "asociate" lu' COVID19 si nu Guvidu'-19 era "asociat" ... afectiunilor?! Cu respect, Paulus

22 septembrie 2021 22:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.