Detalii incredibile ies la iveală din ancheta care a cutremurat un oraș întreg. Sofia, fetița care și-a găsit sfârșitul după ce a fost lăsată nesupravegheată, ar fi trecut prin chinuri greu de descris în cuvinte.

Surse din cadrul anchetei au precizat că micuța ar fi fost de-a dreptul maltratată și supusă unor „experimente” desprinse parcă din cele mai îngrozitoare filme. Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, copila ar fi fost băgată în mașina de spălat chiar de către mama ei.

O viață chinuită, scurtă și dureroasă. De asta a avut parte Sofia, micuța care a pierit zilele trecute la Iași după ce a fost lăsată nesupravegheată în cada plină cu apă de către mama ei. Încă de la început, povestea Sofiei a fost cumva mai aparte. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii. Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat polițiștii. În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, oamenii legii au decis că cei doi trebuie reținuți.

Integral pe Buna Ziua IasiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.