Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății revocat de premierul Florin Cîțu, îl acuză pe șeful guvernului că ar fi decis unilateral cumpărarea de vaccinuri în această primăvară, în ciuda unui memorandum al Ministerului Sănătății care arăta că nu e nevoie de ele.

Voiculescu susține într-o postare pe Facebook că, în urma deciziilor premierului, România a cumpărat doze de vaccin peste necesar și a ajuns să vândă și să doneze mai multe vaccinuri decât orice altă țară din Europa pentru că altfel ar fi expirat.

”Decizia de a comanda vaccinurile a fost luată de viitorul fost premier și comunicată Comisiei Europene (pentru că a fost vorba de o achiziție la nivel european) fără a se ține cont de opinia ordonatorul de credite (adică cel care plătea) iar acesta era Ministerul Sănătății. Am cerut ca această practică de a decide pe bugetul aflat în răspunderea mea, fără a fi consultat, să înceteze. Aveam deja un număr prea mare de vaccinuri comandate deja, în raport cu toate scenariile vis-a-vis de campania de vaccinare – fără a fi lăsați să ne implicăm de la nivelul Ministerului Sănătății, în nici un fel, în campania de comunicare sau în alte acțiuni care să îmbunătățească această campanie”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Integral pe G4media.roComentarii

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 0:24. Dupa ce ca e bolsevic si gaozar, e si negationist, pisa-m-as pe mormantul lui.

22 septembrie 2021 13:27

DNA & DIICOT: Ei bine, asta explica si remarcabila energie criminala dovedita de cuplul de EURO-bulangi elghebetechiu+ Căcîțu F. (soție) & Gheorghiță al lui (soț), atât în a administra (scapa de) dozele de "vaccin" achizitionate (indiferent cui / când / cum), precum si miza (imensa a) Vacciniadei si a Cântarii "Pandemiei".

22 septembrie 2021 0:24

Lute Orice cretin isi putea da seama de cantitatea enorma cumparta din care sunt curios cat s-a donat ,cat s-a degradat si cat s-a platit ,toti ar trebui sa plateasca dar unde ,in tara asta in cere orice idiot e mare specialist ????

21 septembrie 2021 19:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.