Premierul Florin Cîțu a lansat, marți, un nou atac la adresa USR PLUS din cauza colaborării cu AUR la moțiunea de cenzură, acuzând foștii parteneri din guvern că ”tranzacționează sănătatea românilor pentru voturile din Parlament” și că ”sunt responsabili pentru ceea ce se întâmplă.” Cîțu a le-a cerut din nou celor de la USR PLUS să-și retragă moțiunea de cenzură drept condiție pentru a avea o discuție în coaliție. Pe de altă parte, premierul Cîțu a precizat că toți cei care au fost numiți politic din partea USR PLUS în Guvern ”trebuie înlocuiți”.

Redăm mai jos cele mai relevante declarații:

* Toți cei care au fost numiți politic, trebuie înlocuiți. Atribuțiile au fost delegate adjunctului domnului Berceanu. Niciodată nu am primit semnal că adjunctul domniei sale nu e capabil să-i preia atribuțiile.

Integral pe G4media.roComentarii

Dan Băi cutulache de sănătatea fizică și morală a poporului român tu și gașca ta de analfabeți sunteți vinovați, nu usr- îl care a vrut să vă scoată labele din buzunarele românilor.Acum îți tremură chiloți că o să ajungeți la bulău ptr hoțiile făcute. Moaca ta este de copil de clasa a 5 a , cum au putut PNL iști să pună un astfel de om premier este greu de înțeles.Ptr asta o sa plătească la alegeri.

22 septembrie 2021 6:07

colceriu aurel cutu de nivelul de trai nu zice nimic !

21 septembrie 2021 18:08

je CATU asta, un sociopat notoriu, lipsit de empatie fata de oameni si fata de oricine, este si un mincinos ce-si crede propriile deliruri - provocate de iarba si prafuri. Catu asta = pericol pt Romania.

21 septembrie 2021 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.