Vlad Cristian Timiş este acuzat de trafic de droguri şi se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Curtea de Apel Craiova decide azi dacă inculpatul rămâne sau nu privat de libertate.

Fiul magnatului din industria mezelurilor a fost arestat preventiv marţi, 14 septembrie, iar decizia a aparţinut magistraţilor de la Tribunalul Dolj. Se pare că procurorii DIICOT aveau de mai mult timp informaţii că fiul lui Radu Timiş nu este doar consumator de cocaină, iar dovada că ar fi implicat şi în traficul de droguri a venit în urmă cu o săptămână.

Mai întâi procurorii l-au filat pe Daniel Florin Stoian, un tânăr de 21 de ani, în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova. După efectuarea tranzacţiei, Stoian s-a întâlnit cu Vlad Timiş, în vârstă de 22 de ani, pentru a-i da banii de pe urma vânzării drogurilor. În momentul în care s-a realizat flagrantul. Timiş tocmai se drogase cu cocaină.

Integral pe AdevărulComentarii

Nae Voi din presa aveti "masura cuvintelor " sau scrieti "pe genunchi " ? Titlul este " reactia patronului Cris-Tim .... " . In articol nu este vorba de nici-o "reactie " ! HALAL ZIARISTI ! Probabil nu stiti ce sa mai inventati pentru a fi "accesati " !

21 septembrie 2021 14:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.