Criza politică a blocat Parlamentul și administrația. Aleșii au pe ordinea de zi 400 de legi, a căror dezbatere trenează din cauza lipsei deciziei politice.

Educația sexuală în școli, alegerea primarilor în două tururi sau desființarea pensiilor speciale sunt proiecte lăsate până după 25 septembrie, când se va decide nu doar viitorul lider al PNL, ci și soarta acestor legi.

Din primăvară, deputații au în dezbatere legea privind educația sexuală în școli. S-au blocat, incapabili să decidă dacă se va numi educația sexuală sau sanitară.

Integral pe ProTVComentarii

Sorina Ionașc: Uitati-va si Dvs. la moacele si la minele de EURO-dobitoci ale mascatilor din poza si spuneti-mi de unde au rasarit astia si cum pot fi erbicidati. Cu respect, SI

21 septembrie 2021 23:11

Iulia Petcu: sa stiti ca pizdirika aia de Sorina Ionașc n-a contribuit cu nimica la acest "articol", dar dl. Roland S. Lauder (super-jidovu' ala balos dela JWC, n.red.) m-a amenintat ca-mi da muie cu pick-hammer-ul, daca nu o trec si pe curva aia la autori ... Cu respect, IP

21 septembrie 2021 23:08

aurel colceriu pnl a votat pt.mentinerea pensiilor speciale la primari,rog informati corect !

21 septembrie 2021 18:20

noi Seful Romaniei e lipsit de omenie si bun simt elementar, cand, in prag de iarna, romanii zdrobiti si ingrijorati de facturile nesimtite la electr/gaze, isi exprima dispretul si ura fata de "guvernul meu" si fata de Johanis, acesta le explica cum e chestia cu "golful". In Germania tara stramosilor lu' Johanis, o atitudine atat de lipsita de responsabilitate fata de Popor, ar fi fost aspru pedepsita. Dar, in Romania, cetatenii explodeaza numai ca mamaliga....o data la 30 ani.

21 septembrie 2021 11:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.