Conducerea Camerei Deputaților, asigurată de Ludovic Orban, a dat termen Comisiei pentru Administrație publică să depună amendamentele la o lege inițiată de AUR, cu privire la revenirea alegerilor pentru primari în două tururi de scrutin, până pe 24 septembrie, adică la finalul acestei săptămâni.

Legea, care vizează un proiect cu care USR-PLUS a candidat, anul trecut, angajându-se că, odată intrați la guvernare, progresiștii vor face această schimbare, a picat în Senat pe data de 9 septembrie. Iar tema a constat într-un nou prilej de atac al celor de la USR-PLUS față de PNL și de UDMR, chiar cu câteva zile înainte de ieșirea de la guvernare.

AUR și USR-PLUS par a avea nu unul, ci două obiective comune. Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, blocată în Parlament, până la o decizie a CCR este singura asumată, de altfel, în comun de cele două partide. Însă o temă care a făcut „carieră” în campaniile electorale ale celor de la USR nu doar că a fost preluată de cei de la AUR, însă aceștia din urmă chiar au și procedat la redactarea unei legi în acest sens.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

xyz Seful Romaniei e lipsit de omenie si bun simt elementar, cand, in prag de iarna, romanii zdrobiti si ingrijorati de facturile nesimtite la electr/gaze, isi exprima dispretul si ura fata de "guvernul meu" si fata de Johanis, acesta le explica cum e chestia cu "golful". In Germania tara stramosilor lu' Johanis, o atitudine atat de lipsita de responsabilitate fata de Popor, ar fi fost aspru pedepsita. Dar, in Romania, cetatenii explodeaza numai ca mamaliga....o data la 30 ani.

21 septembrie 2021 10:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.