Poate că vor mai trece ani până când vom vedea rezultatele ambițiosului program prezidențial ”România Educată”, însă un nou proiect pare că se bucură deja la Cotroceni de un real succes.

”România relaxată” reprezintă mai mult decât proiecția unei viziuni: este mod de viață, stilul unic, inconfundabil al președintelui Klaus Iohannis de a întoarce spatele realității când țara arde.

Niciun președinte dinaintea lui n-a reușit performanța de a rămâne calm, imperturbabil, în fața furtunilor istorice care se succedă amețitor: pandemia, criza politică internă, războaiele altora și multe altele.

Integral pe G4media.roComentarii

Codrin Ștefănescu, oase de șmecher ion, imi placi enorm. Vrei sa te fut in cur si azi?

21 septembrie 2021 9:36

ion Textul despre acest Johanis, sintetizeaza - cu talen si har ziarisitic, opiniile, sentimentele Poporului Roman fata de vremelnicul din Cotroceni, care, in 8 ani de zile, a reusit ce si-a propus, si ce ordine a primit de la mafia vest-europeana : sa aduca Poporul Roman in sapa de lemn, sa distruga scoala si educatia, sa macelareasca padurile seculare pt complicii austrieci, sa invrajbeasca pe romani cu violenta stradala condusa chiar de "geaca rosie", si, acum in prag de iarna, sa aplice majorari imposibile de suportat pt familiile de romani, la electr/gaze. In schimb, acest Johanis, ofera fraierilor care l-ar fi votat, un dovleac zambaret, un ranjet infricosator, indemnuri sa zburdam la golf, si, o tacere de peste mort fata de scumpiri si abuzurile practicate de "guvernul meu". Speram ca, la sfarsit de mandate, acest Johanis sa fie legat fedeles si sa ranjeasca dupa gratii la Rahova.

21 septembrie 2021 8:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.