Octavian Berceanu a fost eliberat luni din funcția de comisar general al Gărzii de Mediu, potrivit unui ordin semnat de premierul Florin Cîțu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Berceanu era ultimul dintre secretarii de stat propuși de USR-PLUS rămas în funcție.

”Mulțumesc colegilor din GNM pentru ca au produs, in 6 luni cat am lucrat impreuna, cele mai bune rezultate din istoria de 20 de ani a Garzii Nationale de Mediu”, a scris Berceanu pe pagina de Facebook.

El a spus, la Digi 24, că nu a fost anunțat de către premierul Florin Cîțu despre decizie și că niciodată acesta nu i-a făcut direct reproșuri: "Indirect, probabil (l-a deranjat) faptul că am avut păreri destul de des". Berceanu a mai spus că, până să preia el conducerea Gărzii de Mediu, comisarii "au lucrat sub presiune și control politic".

Integral pe HotnewsComentarii

Dan Ăsta își sapă singur groapa.Cu toată susținerea johanisuluivonbrukental, zilele lui sunt numărate.Este o gloaba, de fapt cal adevărat nu a fost niciodată.Sa vedem acum la congresul adunatilor pdl pnl cine mai votează cu o gloaba?Cineva spunea că, câțiva miniștri au început să-și strângă catrafusele din birouri convinși că sărbătorile de iarnă nu-i prind la guvernare.

20 septembrie 2021 21:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.