Aproximativ 260 de dosare de fraude electorale au fost deschise de procurori din parchetele din întreaga ţară, iar 10 din acestea sunt cercetate de DNA. Anchetele vizează desfăşurarea Referendumului din data de 29 iulie 2012.
Baronul Dragnea cheamă la ordin toți președinții secțiilor de votare de pe feuda sa

8 dosare penale au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu- preşedintele CJ Giurgiu este USL-istul Vasile Mustăţea.

21 dosare penale de anchete au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria- preşedintele CJ Teleorman este USL-istul Liviu Dragnea.

9 dosare penale de anchete au fost deschise la Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu- Măgurele- preşedintele CJ Teleorman este USL-istul Liviu Dragnea.

Integral în Evenimentul Zilei

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Margareta Domnule ziarist Ionel Stoica, ce te determinà sà scrii un asemenea articol ai cumva o mindrie? De ce nu scrii si despre leprele ce au indemnat cetàteni sà nu meargà la vot; si despre leprele portocalii ce au confiscat buletinele cetàtenilor pentru a nu erge la vot. Si de aici denotà cà esti o jigodie fiind vindut portocaliilor pentru o stilà de apà si o portocalà.

14 septembrie 2012 15:47

lector Borfasii din orase si cartiere rau-famate,cer taxa de protectie(ca sa nu te fure ei, sau altii ca ei).Noi platim impozite si taxe,mergem si alegem la vot parlamentari ,pentru ce?Sa ne ne fure la sectii de votare!!??!! ASTA ALEGEM,ASTA VREM,ASTA AVEM!

29 august 2012 9:34

cetatean PNL,Fenechiu,Dragnea,Mazare,A3,ne-au dezgustat,prostit,jignit,in asa mod incat cred ca A MAI INTRA INTR-O CABINA DE VOT A DEVENIT O RUSINE.Daca nu se lamuresc aceste cazuri de la asa-zisul referendum,eu nu ma mai dic la vot! RUSINE MAXIMA CELOR DE MAI SUS!! Sa merg la vot sa-mi votez/aleg hotii???

29 august 2012 9:22

eu ioana draga dute shi te spinzura fata draga ca nu ai minte nici sa treci strada, de fapt este f scurta incat ai uitat tot ce s-a petrecut in perioada premergatoare dupa revolutzie...

20 august 2012 6:32

ovidiu D-le Presedinte Basescu ! Cei 15 milioane de cetateni non-USL iti ordona sa te prezinti la Cotroceni , la post, incepind de Miercuri dupa decizia CCR. Orice impotrivire este nula si neavenita !

18 august 2012 15:36

stan Daca PDL si PSD sunt partide politice de ce nu rezolva problema politic.S-a revina Traian Basescu , sa demisioneze Ponta si sa se faca un guvern PDL-PSD pina la alegeri. La alegeri fiecare partid sa participe separat si nimeni sa nu mai fure iar apoi sa se faca o majoritate.

16 august 2012 10:02

stan Pusacaria este pentru pucisti si ii asteapta. Singura lor sansa reala este sa se autodenunte apoi sa sparga USL si sa faca un guvern interimar PDL-PSD pina la alegeri. Numai asa se poate rezolva tot cu conditia sa nu mai fure la alegeri. Voiculescu sa fie inchis pina la alegeri.

16 august 2012 9:36

dridea Organizatorii au avut la dispozitie tot timpul din lume pentru a asigura conditii legale si un vot cinstit ! Nu s-a dorit , mizandu-se pe obiceiurile balcanice de furt , coruptie , minciuna sau amenintare ! Deci , USL-ul a pierdut referendumul pe propria sa mana !

15 august 2012 21:14

Ioana Dar cate fraude au fost la alegerile din 2009, dnii procurori cum le-au solutionat ? Aveti nevoie de 2 mil. de voturi ca sa le scadeti din total, aici este problema, la fel ati calculat ca si la europarlamentara Eba. Rusine dnei clonel. ziaristilor diversionisti si pdlistilor. In ce tara traiti inumanilor ?

15 august 2012 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.