Guvernul a aprobat în vineri seară, prin hotârare, folosirea obligatorie a certificatului verde Covid în zonele unde rata infectărilor trece de 3 cazuri la mia de locuitori.

Comitetul pentru Situații de Urgență a propus joi seară ca în aceste zone oamenii să poată merge la evenimente, restaurante, săli de sport ori la cinema numai în baza certificatului Covid. Copiii de până la 6 ani, inclusiv, sunt exceptați însă cei mai mari trebuie testați de fiecare dată când vor să între în locurile cu restricții.

„Certificatul verde a fost folosit în toată Europa, toată vara, nimeni nu a spus că este o restrângere a unor drepturi”, spune premierul, ca răspuns la criticile venite de la șeful Consiliului pentru Combaterea Discriminării.

Integral pe ProTVComentarii

@Draga Georgiana Pizdache-Pocol: Oricine încearca sa puna laba pe copiii mei (indiverent de gradul de dez-orientare psiho-sociala) sub pretextul ca vrea sa-i "testeze", ia un EURO-topor în cap (fara preaviz, punct ochit, punct lovit, n.m.) - Alles klar bei Dir?!

19 septembrie 2021 1:52

Și dacă se dovedesc a fi pozitiv, să li se facă trensplant de cap Ei drăcie! Puțoii eștea mici au încărcături virale de peste 251 ori mai mari decât dr. Anthony Fauci, cunoscut ca având muci formați preponderent din superproteină Spike. Un năpârstoc de șase luni care strănută în Gara de Nord umple de Covidei până și Grădina Botanică din Bucale. Și imaginați-vă, dragi rrromâni, ce se poate întâmpla dacă un stropuleț de strop covidit trece și de gardul Cotrocecenilor!!!

17 septembrie 2021 23:03

Georgiana Pocol, Laura Culiță, Reka Bereczki: Am redactat acest "articol"

17 septembrie 2021 22:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.