În comunicatul în care anunță revenirea în fruntea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici a Violetei Vijulie, instituția ține să amintească culoarea politică a acesteia: membră PNL de 18 ani. Vijulie, la rându-i, insistă într-o declarație pe apartenența sa politică.

Potrivit prezentării de pe site-ul instituției, ANFP „susţine dezvoltarea unui corp al funcţionarilor publici profesionist, bine pregătit, neutru din punct de vedere politic şi capabil să asimileze şi să îşi însuşească standardele de performanţă de la nivelul Uniunii Europene, în scopul eficientizării administraţiei publice şi îmbunătăţirii raporturilor dintre administraţie şi principalii săi beneficiari, cetăţenii”.

În comunicatul de miercuri în care era anunțată reinstalarea liberalei Violeta Vijulie în fruntea Agenției, după ce premierul Florin Cițu a schimbat oamenii numiți de USR-PLUS în fruntea mai multor instituții, există însă două trimiteri la apartenența politică a noii șefe a instituției.

Integral pe LibertateaComentarii

nea corectu Ba voi nu mai terminati cu prostiile?Care neutra;litate ma a functionarilor publici?Daca ei sunt increngati intro mare mafie a traficului de influenta a sfantului...sa rezolvat ...nu sa poate,a nepotismelor ...a ;;;Am lucrat 30 de ani in finante.Am iesit la pensie si a ramas hicamea in locul meu?A coruptiei generaloizate si instutionalizate baaaaa terminati ca va faceti de rasul curcilor.

18 septembrie 2021 10:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.