Încă o despărţire şoc în showbizul autohton. Se pare că Alexandra Stan s-a despărţit de soţul ei, Emanuel Necatu, la numai cinci luni de la cununia religioasă. Bărbatul a şters de pe Instagram toate pozele cu artista şi a lăsat un mesaj care dă de înţeles că s-au despărţit.

La jumătatea primăverii, mai precis, în luna aprilie Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret în oraşul natal al soţului ei, Emanuel Necatu. Cununia civilă a avut loc la Câmpulung Muscel, iar ulterior s-au cununat religios la o biserică din oraşul ei natal.

„Am fost doar noi, familia, naşii şi atât. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununaţi chiar de preotul care a cununat-o şi pe sora mea, care mi-a botezat nepoţii. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanţa şi părintele lui duhovnic, care este călugăr şi care slujeşte la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă Bucureşti, şi a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut şi cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a spus cântăreaţa atunci, într-un interviu pentru revista VIVA.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.