O braşoveancă va deschide o clinică specială pentru câinii în vârstă, anunță Bună Ziua Brașov. Delia Botea, preşedintele Asociației Care for Dogs, strânge bani pentru finalizarea centrului care va găzdui doar câini bătrâni, care au nevoie de îngrijiri medicale speciale.

„Undeva la 10-15% din câinii pe care-I salvăm sunt câini bătrâni, care au nevoie de o atenţie special şi deosebită, iar ţarcurile pe care noi le-am construit nu erau adaptate nevoilor pe care câinii le au. Un câine bătrân, ca orice alt mamifer şi, implicit, ca omul, are nevoie de tratament special, de o zonă mai călduroasă unde să stea, are nevoie de mâncare mai de calitate”, a explicat preşedintele Care for Dogs.

Ca să îi poată pe câinii ajunşi la o vârstă venerabilă, Delia Botea a decis să apeleze la ajutorul Braşov Heroes, cursa cu obstacole a braşovenilor, în care se strâng fonduri pentru proiecte ale comunităţii. Aşa a început construirea geriatriei. „Bucuria şi sclipirea din ochii unui bătrân nu se compară cu nimic”, a mai spus braşoveanca.

Integral pe G4media.roComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Da cu astia cu doua picioare?ce faceti?ca-s tot batrani si ei ,aju nsi de neputinte de boli de toate cel adunate intro viata de munca si responsabilitati?

20 septembrie 2021 8:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.