Să te plimbi bolnav printre oameni nu e un drept constituțional. Să-i infectezi pe alții nu e o libertate garantată. Faptul că mă pui pe mine în pericol te face pe tine un pericol. Și trebuie să fii sancționat pentru asta.

Un cadrul medical dintr-un mare spital universitar din București își ironiza mereu colegii care promovau vaccinarea anti COVID-19 și măsurile de distanțare socială menite să ne protejeze de această boală. Apoi s-a infectat cu SARS-COV 2 și a fost internat în stare gravă chiar în unitatea unde lucra.

Un alt cadru medical dintr-un mare spital universitar din București nu crede în pandemie, deși a îngrijit în ultimul an și jumătate mai mulți pacienți infectați cu coronavirus, dintre care unii au murit. Afirmă că acei bolnavi au decedat din alte cauze.

Integral pe NewsweekComentarii

Măh Chiruță, idiotule, și dacă îi împușcați pe nevaccinați, pe voi cine vă mai îngroapă după ce va vaxcinați?!

17 septembrie 2021 23:22

Răzvan Chiruţă: Retineti, va rog moaca din poza, ca daca ma vedeti pe vreun afis cu recompensa, sa stiti pe cine sa vânati.

17 septembrie 2021 22:56

Răzvan Chiruţă: Practic, SINGURUL mod de a opri Valurile Dunarii (indiferant de numarul / de indicele atribuit guvizilor respectivi, n.m.) consta în sugerea cu abnegatie si daruire a Nucleului Dur al EURO-poollii, cf. Sf. Norme Euro-Pene în vigoare la data efectuarii felatiei

17 septembrie 2021 22:10

Fute repede un sobolan negationist! Poarta masca!

17 septembrie 2021 17:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.