Producătorii de apă de izvor susțin că nu mai pot menține actualul nivel al prețurilor din cauza costurilor tot mai mari la energie, ambalaje și combustibili.

Scumpirile din ultimul an la energie, ambalaje și combustibili pun o presiune mare asupra sustenabilității îmbuteliatorilor de apă de izvor, anunță Asociația Producătorilor din Industria Apei (APRIA). Prin urmare, în această perioadă, are loc o recalibrare a nivelului de preț, astfel încât o parte din costurile suplimentare va fi transferată către clienții finali. Asociația anunță astfel scumpiri cu 20% a apei de izvor îmbuteliate.

„Din păcate, scumpirile uriașe din ultima perioadă nu mai au cum să fie acoperite în integralitate de producători, așa că vom asista în următoarea perioadă la o majorare a prețului cu 20%”, precizează reprezentanții APRIA, într-un comunicat.

Integral pe economica.netComentarii

pagubitu Producatori ?imbuteliaza apa de izvor?Da.merg cu tirul noaptea la cismeaua aia de curge cat mana dinspre tg bujor spre barlad .umple sticlele si le vand .Ce produc?ca apa vine din deal de la izvor ?din pamant?

20 septembrie 2021 8:15

nea corectu Pai are rahat acuma ,e normal.nu mai e apa ci e rahat cu apa rece.e altaceva.e normal o marire de pret.Dar apa de ploaie de ce scumpeste?

18 septembrie 2021 10:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.