Vârsta de la care se va aplica certificatul verde pentru a merge la restaurant, nunți, spectacole sau alte evenimente în România urmează să fie decisă de Guvern. Cel mai probabil, se va stabili un prag până la care copiii sunt exceptați, au declarat pentru G4Media.ro surse guvernamentale.

UPDATE: Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a confirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că decizia o va lua Guvernul și probabil se va merge pe similitudine cu regulile la sosirea în România. „La sosirea în țară, până la 6 ani nu se cere testare pentru copii. Este una dintre variante”, a explicat ministrul.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat joi o hotărâre care propune pentru mai multe activități obligativitatea prezentării Certificatului verde care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală, în localitățile în care incidența la 14 zile este cuprinsă între 3 și 6 cazuri la mia de locuitori.

Integral pe G4media.roComentarii

DA, „cercificatul” verde-prăzuliu-nazist ecce strict obligatoriu. Plozii trebe crescuți de la 6 luni în spiritul sclavilor naziști: să nu miște în front, să creadă neclintit în piramida cu ochi de pe One Dollar, să execute ordinele orbește, dar, mai ales, să nu gândească nici măcar în somn. Heil Ghitler! Cu Covidul îi terminăm pe tonți. Pas cu pas...

17 septembrie 2021 12:09

Ioana Câmpean Precizez ca EURO-pedofilii "imunizati" 100% vor putea în continuare sa racoleze minori la (diverse) restaurante, nunți, spectacole, etc. în România, cu conditia prezentarii unui certificat verde, portocaliu, albastru si/sau maro.

16 septembrie 2021 23:01

Ioana Câmpean Precizez ca infractoarea (penala) din poza a fost în fine arestata astazi, în urma unui apel la 112, pentru molestare si tratamente inumane (globaliste, n.m.) aplicate minorului, respectiva urmând sa fie decapitata si/sau lapidata de vecinii sai din localitatea Kuala Lumpur din Malaezia sub-ecuatoriala. Cu respect IC (Posta Redactiei, n.m.)

16 septembrie 2021 22:56

Fute repede un sobolan negationist! .

16 septembrie 2021 19:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.