Un bărbat din Braşov, angajat ca ambulanţier la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, s-a aruncat în faţa unui tren, după ce ar fi fost hăituit de cămătari din cauza unor datorii.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani a fost lovit de un tren, în această dimineaţă, în jurul orei 06.50.

Un martor a povestit cum bărbatul a aşteptat ca trenul să vină, iar în ultima secundă s-a aruncat în faţa locomotivei şi a murit pe loc.

Potrivit unor surse, ambulanţierul avea datorii mari la cămătari din cauza jocurilor de noroc şi era divorţat.

"La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 06,50 dispeceratul Secției Regionale de Politie Transporturi. Brașov a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană ar fi fost accidentată de către un tren.

Cu ocazia primelor cercetări efectuate, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brasov au stabilit faptul că trenul de persoane IR 16030, care circula pe magistrala CF 300, la km. CF168, a surprins și accidentat mortal un bărbat, în vârstă de 43 ani.

Cadavrul acestuia a fost preluat și transportat la Serviciul Judetean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care s-a produs incidentul", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.


Comentarii

pagubitu Lo mancat in cur acu se scarpina pe un norisor pufos.Iar camatarii sai suga putza,Dar trebuie sa stea la rand,ca acolo nu merge cu mita,cu intratu in fatza ca il cunosc pe portar ,sau cu forta ca el e jmecher .Nu nenicule .Stati la rand frumos, sii sugeti Putza respectivului platind cat doriti intro cutie de alaturi.ca asa e acolo.Aici furati voi si santajati.Acolo Voi platiti cu varf si indesat.

17 septembrie 2021 9:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.