Autoritatea americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) susține, într-un studiu, că niciunul dintre datele privind vaccinurile împotriva coronavirusului nu a furnizat până acum dovezi credibile în sprijinul celei de-a treia doze pentru populația generală. Această afirmație dezvăluie un dezacord semnificativ între oamenii de știință din cadrul agenției și oficialii de top ai lui Biden din domeniul sănătății, care au început deja să planifice o largă campanie de rapel pentru această toamnă, scrie The NY Times.

Studiul, publicat în The Lancet, a fost elaborat de un grup internațional de experți în vaccinuri, printre care Dr. Philip Krause și Marion Gruber, doi veterani ai FDA care au anunțat recent că vor părăsi agenția. Studiul vine cu câteva zile înainte ca un comitet consultativ să discute public și să voteze dacă FDA ar trebui să aprobe doze suplimentare de vaccin Pfizer-BioNTech pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani.

Dr. Krause și Dr. Gruber, care conduc biroul de vaccinuri al FDA, nu au colaborat în numele agenției; articolul precizează că „opiniile exprimate sunt cele ale autorilor și nu reprezintă neapărat opiniile organizațiilor respective”. Cu toate acestea, argumentele pe care le-au prezentat au sugerat că autoritățile de reglementare ar putea ridica obiecții cu privire la cererea Pfizer de aprobare a unei doze de rapel la reuniunea comisiei consultative, programată pentru vineri.

Integral pe UniversulComentarii

Erată importantă Încărcătura virală de care vorbeam mai jos nu este de 520 de ori mai mare la vaxcinati, ci de 251 de ori! Oricum enormă. Festă de memorie, din păcate! O urmă de îndoială m-a făcut să verific informația și să fac corectura necesară. Scuze! Profit de ocazie și vă mai ofer o informație. de data asta verificată în devans. Un studiu israelian relevă că vaccinații sunt predispuși să se îmblnăvească de Covid de 27 de ori mai mult decât nevaccinații și de 8 ori mai mult să fie spitalizați. De unde și mortalitatea mai mare. Aviz amatorilor!

16 septembrie 2021 12:09

Criminalii de la Pfizer și criminalii globaliști rerezentații de semiputrezitul la cap Biden nu se l Vor rapeluri de vaxcin la 4-6 luni și vaxcinarea copiilor, mai ales a copiilor, ca să taie de la rădăcină reproducerea speciei umane! După ce, inițial, se recomanda vaxcinarea de la 16 ani, acum cioclii de la Pfizer cer autorizarea de a fi vaxcinați și pruncii, începând de la 6 luni!!! Hitler și Mengele au fost dulci copii pe lângă criminalii ăștia! Iar decrepitul Biden vrea vaxcinarea obligatorie și a celor trecuți prin boală, care au imunitate naturală pe viață, vaxcinații urmând să fie și ei revaccinați până crapă! Între timp, tot mai mult studii cu adevărat științifice demonstrează nocivitatea criminală a așa-ziselor vaccinuri, faptul că ele distrug sistemul imunitar al organismului, că nu împiedica reinfectările, ba le fac și mai grave, iar vaccinații transmit virusul mai abitir decât nevacinații, mulți dintre ei fiind asimptomatici și având acces nelimitat în comunitate. Coloac peste pupăză, s-a demonstrat științific că persoanele vaxcinate poartă cu ele încărcături virale de 520 de orii (!!!) mai mari decât nevaccinații sănătoși sau cei trecuți prin boală. Sunt, de fapt, veritabile bombe cu ceas, care circulă peste tot, aducând moarte. Documentați-vă, fraților, nu mai căscați urechile la propaganda globalistă criminală! Pandemia poate fi jugulată, fie și numai cu Ivermectină, dar sunt și alte medicamente și tratamente eficiente, însă nu se vrea de către cei din spatele strigoiului Biden. Bill Gates chiar spunea la un moment, adresându-se ziariștilor, că „nu aveți încotro!”, în sensul că noi, muritorii de rând nu avem alternativă la vaxcinare! Nu spunea „nu avem încotro”, ci „NU AVEȚI”...

16 septembrie 2021 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.