Platforma oficială RO Vaccinare prezintă pe pagina de Facebook povestea lui Josef Balla (46 de ani, din Cluj-Napoca), care a stat mai bine de o lună internat în spital cu Covid-19, inclusiv la ATI. Bărbatul povesteşte că a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon.

A stat o săptămână acasă, sub tratament, iar după 5 zile a chemat salvarea pentru că nu mai putea să respire. Ajuns la UPU, a trebuit să aştepte mai bine de 4 ore până s-a eliberat un pat în ATI.

După ce a ieşit din ATI a fost puternic marcat de moartea unor colegi de salon. „Foarte uşor se moare. Discutau asistentele cu colegul de pat 5-10 minute, iar după 20 de minute era mort, era în sacul de nailon”, povesteşte Josef Balla.

Integral pe AdevărulComentarii

@nea corectu Despre teoria disonanței cognitive ai auzit matale ceva? Dar despre adagio-ul latin „Audiatur et altera pars”? Dacă ai audia și altceva decât propaganda oficială, cu siguranță ai fi ceva mai informat. Un mare matematician și gânditor francez, Blaise Pascal, spunea că „omul e o trestie gânditoare”. Ia fi și matale un pic mai „trestie” și nu ciomag. Ori chiar că le știi pe toate, mai ales din medicină?! În definitiv ce naiba știi matale despre Ivermectină? Sunt zeci, dacă nu sute de medicamente făcute pentru ceva și care se dovedesc extraordinare pentru altceva. Tocmai auzeam un mare mahăr medical de prin Hamerica indignându-se la tembelizor că ecce unii care se pot gândi la uzul uman al Ivermectinei, care, n-așa, este făcută pentru cai, boi, și alte asemenea dobitoace! Că dozarea și combinarea corspunzătoare și cu alte medicamente ar putea face Ivermectina utilizabilă și pentru oameni știa cu siguranță și individul cu pricina, dar el tocmai își arunca în balanță reputația științifică pentru a apăra interesele Big Pharma de unde primea mălai...

16 septembrie 2021 15:11

nea corectu Ivermectina?ba nene?daca sunt nevaccinati majoritatea care dau coltul,sunt si cei neincrezatori care nu poarta masca,si nici distantare sociala.deci ....Dumnezau sai ierte.Incapatanarea e una si vine din prostie si credulitate.Prostia e alta ,si merge mana in mana cu incapatzanarea.

16 septembrie 2021 8:48

Valentin Bolocan: Asta în conditiile în care IVERMECTINA este sistematic exclusa din schema de tratament la noi (spre deosebire de spitalele din SUA si de aiurea, n.red.).

16 septembrie 2021 8:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.