Marin Anton, fost deputat PNL, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Bucureşti la cinci ani închisoare cu executare, transmite Agerpres.

El a fost acuzat că a primit, în anul 2009, pe când era secretar de stat în Ministerul Transporturilor, o mită de 5,3 milioane euro de la reprezentantul unei companii italiene pentru acordarea unui contract de realizare a noului terminal de la Aeroportul Otopeni. De asemenea, instanţa a dispus ca lui Marin Anton să-i fie confiscată suma de 22.760.654 lei.

În acelaşi dosar, Mihai Adrian Ionescu, fost director general adjunct al Direcţiei de Coordonare şi Monitorizare Autostrăzi din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri din România SA şi fost consilier al ministrului Transporturilor, a primit o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare, pentru complicitate la luare de mită.

Integral pe UniversulComentarii

Te îngrozești când auzi Sumele astea la Șpăgi de Milioane de Euro....Și le auzi de la Instituțiile Statului Român....și-s adevărate !.....Și tot românu prost se întreabă de ce ne afundăm ?....De ce nu progresăm ?....Păi dacă plătești cât nu face aproape totul....Că mi-am adus aminte de Șpaga de 20 Milioane de Dolari luată și împărțită pentru modernizarea căii ferate dintre București și Constanța ce-a durat și 10 ani.....Și tot pe vremea guvernării Tăriceanu a fost....Păi sumele astea imense de Șpagă se împărțeau....că nu dădea unul nici o semnătură pe Contractul de Construcție și pe Avize dacă nu-și primea partea....Uite românule de ce rămâi sărac și prost.....D”aia !....De Șpagă și Comision.....

16 septembrie 2021 12:29

UNFORGIVEN Asta.i ăla de la mosia Nana cu Udrea alaturi, cand o bateau pe batrăna aia, împreună cu puscariașul satului. PS: Sunt curios daca si cât o sa execute ?!?

15 septembrie 2021 18:51

Lulu Asata da spaga! Merita sa stea un an la mititica , apoi sa se bucure de ei !!!

15 septembrie 2021 16:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.