Nelu Tătaru, consilier onorific al premierului Florin Cîţu şi fost ministru al Sănătăţii, a declarat că va discuta miercuri cu premierul despre o posibilă vaccinare sau testare obligatorie referitoare la COVID-19 a angajaţilor din spitale şi şcoli.

"În acest moment, discuţiile sunt despre obligativitatea unor vaccinări sau a unor testări, dar deciziile se vor lua în următoarea perioadă (...), ne gândim la tot ce înseamnă structuri ale statului, tot ce înseamnă spital, tot ce înseamnă şcoli", a spus Nelu Tătaru, miercuri, la ieşirea din Ministerul Sănătăţii.

El a precizat că imunizarea sau testarea obligatorie nu vor fi impuse până nu va fi furnizată o evaluare pe care a solicitat-o privind numărul de angajaţi din sistemul medical care s-au vaccinat împotriva SARS-CoV-2 sau care au trecut prin infectarea cu acest virus.

Integral pe AgerpresComentarii

Cristian Tamaș - citat: „Ferească-vă Dumnezeu să dați vreo ordonanță să ne obligați să ne vaccinăm!!! La fel o zic, ca și atunci când a fost cu pesta porcină!! Vă vom aștepta la fel cum îi aștepta Ștefan cel Mare pe turci...cu furcile, coasele și securile!!! Nu vă jucați cu nervii noștri, cu viețile noastre și ale copiilor noștri, oameni de carton care sunteți!! ” - a scris acesta pe contul său privat al unei rețele sociale.

17 septembrie 2021 22:52

Allo, DIICOT: vedeti ca pocitania din poza încearca sa racoleze persoane din aparatul de stat în vederea constituirii unui EURO-group-infractional, în scopul comiterii de fapte (penale) extrem de grave, în total dezacord cu Constitutia României si cu o serie de tratate internationale la care România a aderat.

16 septembrie 2021 8:16

Si eu, si eu promit sa antamez niscaiva discutii despre "imunizarea" fortzata a tuturor mascatilor: Într-adevar, Spatiul Publc e efectiv invadat de tot soiu' de EURO-banditi mascati (aidoma EURO-lacului din poza, n.m.), care pretind vrute & nevrute, doar-dosr msi încaseaza si ei niscaiva ECO-spags "green"! Cu respect, Paulus

16 septembrie 2021 0:42

Mama Dianei Sosoaca este membra marcanta a masoneriei https://www.money.ro/mama-dianei-sosoaca-este-in-masonerie-si-a-impins-fiica-in-politica-cu-ajutorul-rezervistilor-din-servicii-si-armata/

15 septembrie 2021 17:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.