Anca Dragu - președintele Senatului face plângere la CCR împotriva premierului. Cât privește moțiunea de cenzură, aceasta spune că acum se dezbate un conflict politic, nu constituțional.

„În acest punct de vedere semnat de mine, ca președinte al Senatului, arăt că nu se constituie motive pentru a considera un conflict juridic de natură constituțională, este un conflict politic pe care guvernul îl dorește de natură constituțională.

Mai arătăm că este vorba mai degrabă de o cerere ce nu poate fi admisibilă. Este vorba de o serie de critici legate de depunerea moțiunii. Moțiunea de cenzură reprezintă un instrument pe care îl au la dispoziție parlamentarii și arătăm că nu se constituie niciun fel de blocaj al activității celor două instituții. Numai un blocaj ar putea sta la baza unui posibil conflict juridic de natură constituțională.

Integral pe Realitatea.netComentarii

noi USR/PLUS daca reusesc sa-l debarce pe toxi infractorul urmarit de Banci americane - il stiti pe Catu ala, cu ("suna bine" ?), atunci USR/PUS urca in ierarhia partidelor cu peste 45% voturi.

15 septembrie 2021 12:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.