Gheorghe Ștefan, fostul primar din Piatra Neamț, a fost condamnat, în același dosar cu Vorel Hrebenciuc, și a primit o pedeapsă de 4 ani si 6 luni de închisoare.

Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, a petrecut prima noapte după gratii, după ce a fost condamnat la 3 ani închisoare cu executare, în dosarul Giga TV, pentru trafic de influență.

În același dosar a fost condamnat și fostul primar din Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan, și a primit 4 ani și 6 luni după gratii.

El a fost oprit de poliţişti în trafic şi dus la penitenciarul Bacău.

În acelaşi dosar, Laura Georgescu, fost preşedinte CNA, a primit 4 ani şi 4 luni cu executare.

Narcisa Iorga este singura care a primit o pedeapsă cu suspendare.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

”Sunt foarte în regulă, ce să fac? Asta-i justiția, o respect. E a patra oară când intru, cunosc regulile în penitenciar”, a declarat Gheorghe Ștefan.

Viorel Hrebenciuc a fost ridicat, marți seară, de la domiciliul său, după ce magistrații CAB l-au condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare. Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale a pus în aplicare mandatul de executarea a pedepsei cu închisoarea pentru Viorel Hrebenciuc.

Fostul deputat PSD, în vârstă de 68 de ani, a refuzat să facă vreo declarație în timp ce polițiștii în conduceau la mașină pentru a fi încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Judecătorii Curții de Apel București au dat verdictul definitiv în dosarul de mare corupție în care fostul lider al PSD Viorel Hrebenciuc și fosta șefă a CNA, Laura Georgescu au fost condamnați la pedepse cu executare pentru fapte de mare corupție.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.