5 milioane de familii din România ar urmă să primească, din noiembrie, un ajutor din partea statului, ca să își achite facturile la energie.

Un sprijin de care mulți vor avea nevoie, mai ales că specialiștii din domeniu, spun că facturile vor exploda în iarnă. Reducerea se va face diferențiat, în funcție de consumul mediu. Și alte state europene se confruntă cu o avalanșă de scumpiri, iar unele au luat măsuri. Spania, de exemplu, a decis plafonarea prețurilor la gaze.

Românii cu venituri mici vor fi sprijiniți prin legea consumatorului vulnerabil. Alte milioane de familii vor beneficia de o schemă de compensare a facturilor tot mai mari.

Integral pe ProTVComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau De cand o sa va bagati voi ajutoarele in cur,cand puteau fi gestionate p[returile si abuzurile de catre furnizorii de utilitati,care fac cum ii taie capul,pana vor suge pula tuturor saracilor din tara asta .Fiindca cei cu bani vor plati pana se vor lamuri,dar cei multi isi baga pula prin mortiilor .vor face economie ,sau nu vor mai consuma deloc .Atunci va vetoi baga si curentul si gazele in cur.

15 septembrie 2021 9:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.