Aşteptarea a luat sfârşit! Simona Halep se va căsători civil miercuri, 15 septembrie, cu bărbatul care i-a fost alături în ultimii doi ani, omul de afaceri Toni Iuruc. Petrecerea va avea loc la clubul naşului, la Fratelli, în Constanţa, unde sunt aşteptate 300 de persoane! Cu această ocazie, Ilie Năstase, cel care a şi dat-o de gol pe viitoarea doamnă Iuruc, şi-a făcut o costumaţie specială, o uniforma nouă de general.

Eliminată de la US Open, în optimi, constănţeanca Simona Halep se pregăteşte de cele mai importante evenimente în plan personal: mai întâi, miercuri - 15 septembrie, Simona Halep şi Toni Iuruc (42 de ani) vor face cununia civilă. Nunta e programată pentru anul viitor. Apoi, pe data de 27 septembrie, Simona va schimba "prefixul“, împlinind 30 de ani. Marea noastră campioană este fericită, după ce l-a întâlnit pe omul de afaceri Toni Iuruc, machedon, ca şi ea.

Prima oară s-au afişat împreună în anul 2019, atunci când constănţeanca a câştigat turneul de la Wimbledon şi a mers la braţul lui la dineul de gală.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.