Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătăţii, a solicitat reprezentanţilor direcţiilor de sănătate publică ca, în această perioadă, să pună în aplicare planurile de rezilienţă care au fost asumate la nivelul fiecărui judeţ. ”Nu mă interesează cifre pe hârtie. Vreau să mergeţi să verificaţi în spitale astfel încât tot ce raportaţi să fie real”, le-a transmis ministrul.

”Ministrul interimar al Sănătăţii a susţinut prima videoconferinţă online cu reprezentanţii direcţiilor de sănătate publică din teritoriu la care au mai participat secretarii de stat Levente Vass şi Andrei Baciu, dar şi conducerea departamentului de asistenţă medicală din cadrul Ministerului Sănătăţii şi reprezentantul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Au fost discutate aspecte legate de pregătirea sistemului sanitar pentru valul IV pandemic”, anunţă MS.

Cseke Attila i-a asigurat pe directorii direcţiilor de sănătate publică de întregul sprijin în perioada mandatului său interimar şi le-a solicitat să acţioneze cu responsabilitate şi solidaritate.

Integral pe UniversulComentarii

sexolici Mai trudila??Daca vrei o treaba ca lumea sa fie ok,o faci singur ma.Nu stai in birou si astepti rapoarte.Te duci numeri verifici.,si futi tot ce nusi face treaba cu scula indoita si cu caciula in mana ca la pomana.Cum facea ministresa muncii inainte de Turcan.Ea na stat ,mult ca au dato afara.ii punea la treaba.Nici tu nu vei face purici multi ,da macar misti oleaca lucrurile .Un sut in cur,un pas inainte.

15 septembrie 2021 10:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.