Ionuț Moșteanu, liderul grupului parlamentar al USR PLUS, a declarat marți că exclude orice renegociere a ministerelor în cazul refacerii coaliției cu PNL și UDMR. Rareș Bogdan declarase că PNL vrea să ia de la USR PLUS ministerele Transporturilor și al Fondurilor Europene.

”PNL are doar 55% din coaliția de guvernare, exclus să renegociem. Acestea sunt declarații făcute pentru congresul lor. Nu avem de ce să schimbăm ceva, doar să plece premierul Cîțu”, a spus Moșteanu.

El a mai spus că viitorul premier propus de PNL trebuie să fie ”un om de stat”.

Integral pe G4media.roComentarii

je "majordomului Lurch din Familia Adams" cu fata inexpresiva infioratoare, lipsit de ratiune ..l-am numit pe seful Johanis al Romaniei.

15 septembrie 2021 11:38

noi Pai, infractorul si toxicomanul Catu, este si el o "valoare" penelista, l-ati vazut cum tropaia ca un dement, la Liceul bucurestean ? Javra de Gorghiu&Isar, alti doi infractori, l-au bagat la inaintare pe acest pericol de Catu, unde sunt imprumuturile si ce a facut cu ele dementul Catu ? Tinerii din Romania trebuie sa aiba ca model politic/social un toxicoman si un infractor urmarit de Bancile din SUA ?

15 septembrie 2021 6:40

Este anormal să ieși din patul PNL-ist că o noapte n-ai fost stisfăcută și imediat să te bagi în patul AUR-it și să te rogi și de PSD-ist să ”ți-o tragă” ca apoi iar să revii în patul PNL-ist ”că acolo-i mierea și frișca” și-i de lins...Ca o CURVĂ....Curvele se bat cu pietre în Piața Publică în unele țări....Francezii le-au ras pe cap și dezbrăcat că s-au culcat cu nemții după războiul al II-lea mondial. Așa se procedează și cu Curvele Politice.....Nu le mai dai guvernarea pe mână....că iar la prima ocazie se curvărisesc !... Mie nu-mi place să fiu prostit de niște ”neterminați” USR-PLUS-iști habar-niști, cum li se zice ”Miniștrii în pantaloni scurți” su ”Pitici de Grădină” ce ascultă de instrucțiuni venite din afara țării și mai și dau pe gușă la porți străine !....Adică dăm afară ”Pilotul” Guvernului, pe Primministru Florin Cîțu că-i ”câh” dar lăsăm pe ”Copilot”, pe Viceprimministru Dan Barna că-i ”OK !”....Și noi USR-PLUS-ții vrem să se reîntoarcă aceiași Miniștri ”călare” pe aceleași Ministere care de fapt ”au demisionat”.....Păi dacă ai demisionat tot demisionat trebuie să rămâi că așa-i cu Instituția asta a Demisiei !...

14 septembrie 2021 18:16

Dan Dacă usr- îl cedează în fața acestui ins câtu, o să piardă masiv votanți tradiționali. USR-îl trebuie să meargă până la capăt cu moțiunea și cu debarcarea acestui aventurier de premier promovat de IRESPONSABILII din pnl conduși de trompetistul rareș bogdan.

14 septembrie 2021 18:12

noi Pai, infractorul si toxicomanul Catu, este si el o "valoare" penelista, l-ati vazut cum tropaia ca un dement, la Liceul bucurestean ? Javra de Gorghiu&Isar, alti doi infractori, l-au bagat la inaintare pe acest pericol de Catu, unde sunt imprumuturile si ce a facut cu ele dementul Catu ?

14 septembrie 2021 14:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.