Președintele Klaus Iohannis va avea marți la Cotroceni o intalnire cu o delegația a grupului italian de energie și utilități Enel, condusă de CEO-ul acestuia, Francesco Starace.

Vizita în tara noastra a conducerii ENEL are loc în contextul scumpiri energiei şi gazelor

In prezent, Enel controlează pe plan local doi furnizori majori de electricitate şi gaze naturale, trei operatori de distribuţie a energiei electrice, un dezvoltator şi operator de centrale de producţie de energie regenerabilă, precum şi compania de servicii de mobilitate electrică şi servicii energetice avansate Enel X România, transmite RADOR.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

O bifă și p-asta! Ar fi interesant cu ce s-a ales. Cu vreo nouă șepcuță? Nu c-o are p-aia de la Trump. Poate o pungă de fidea din cea mai fină... Hitalienească.

15 septembrie 2021 9:32

pensionar Gargara tip johanis werner.

15 septembrie 2021 7:31

ABCD Spania - guvernul spaniol, a obligat funrizorii de electr/gaze sa-si reduca imensele beneficii, si sa acopere astfel, reducerea la facturile cetatenilor Dar, Romania nu e Spania, iar Johanis nu e cu mila de Popor, il doare-n koor de saracia aplicata romanilor, de "guvernul meu". Il asteptam pe Johanis, cu geaca lui rosie cu tot, sa marsaluiasca pe strazi cu mardeiasii rezistaci. Am pregatit bolovani si oua stricate.

14 septembrie 2021 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.