Dr. Elena Copaciu, medic primar de ATI la Institutul de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală şi specialist reîntors în sistemul de stat anul trecut pentru a le fi colegilor alături în perioadele grele de pandemie a povestit pentru News.ro cum este munca pe care o face în secţia de ATI a unităţii sanitare, unde ajung cazurile severe de pacienţi infectaţi cu Covid 19.

Expertul spune că cel mai mult o marchează acele cazuri pe care medicii nu le pot salva şi acele situaţii în care pacienţii mărturisesc pe patul de spital că, dacă ar avea puterea, ar proceda cu totul altfel, că s-ar vaccina şi i-ar proteja mai bine pe cei din jurul lor.

Dr. Copaciu vorbeşte despre o boală cu manifestări necunoscute până acum, o boală care în anumite cazuri atacă iremediabil plămânii chiar şi în cazul persoanelor tinere care nu au şi alte boli asociate. Medicul de ATI mărturiseşte că sfâşietoare sunt momentele în care medicii le sunt alături celor care îi văd pe cei dragi pe patul de reanimare pentru ultima dată.

Integral pe UniversulComentarii

Fute repede un sobolan negationist! De-as vedea-o pe sobolanca Sosoaca pe aparate la ATI cu cea mai severa forma si apoi moarta! M-as pisa primul pe mormantul ei.

14 septembrie 2021 16:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.