Soția lui Dani Oțil (41 ani), Gabriela Prisăcariu (29 ani), a făcut primele declarații din maternitate. Ea a născut vineri, 10 septembrie, prin cezariană, iar luni și-a dus bebelușul acasă.

„Am reușit să mă dezmeticesc puțin și profit de faptul că bebe este plecat la ultimul control, pentru că astăzi ne externăm. Mergem acăsică! De abia aștept!”, a spus Gabriela Prisăcariu, pe InstaStory. Ea a mai spus că a născut vineri seara. ”Am născut vineri seara, pe 10, la ora 10 și jumătate, prin cezariană. Nu stau acum să explic de ce am făcut cezariană, pentru că sunt niște lucruri intime. Bebelușul este sănătos”, a mai spus proaspăta mămică.

Gabriela a născut la o maternitate privată din Capitală și le-a mulțumit medicilor pentru grijă. Soția lui Dani Oțil a publicat și câteva imagini adorabile, cu micuțul, însă i-a acoperit chipul. Gabriela nu s-a fotografiat fardată, ca alte vedete, ci dimpotrivă! „Nu am poza aia din maternitate, machiată și coafată… dar am poza asta?”, a scris Gabriela Prisăcariu în dreptul imaginii cu bebelușul la pieptul ei.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.