Șeful grupului Enel, una dintre cele mai mari companii de utilități din Europa, cu prezență foarte consistentă pe piața locală de energie, se va întâlni mâine cu președintele României.

“Primirea unei delegații a companiei Enel, conduse de Francesco Starace, CEO Enel Group”. Aceasta este agenda președintelui Iohannis de mâine, 14 septembrie, publicată pe site-ul Administrației Prezidențiale. Tot de acolo aflăm că întâlnirea va avea loc la ora 12.00.

Enel, unul dintre cei mai importanți investitori străini în domeniul energetic din România, este și una dintre companiile orientate spre generarea și utilizarea energiei din surse verzi, regenerabile. Compania a anunțat în trecut planuri mari pentru piața românească și probabil în întâlnirea de la acest nivel, cel mai înalt, CEO-ul companiei italiene va explica mai detaliat președintelui care sunt planurile pentru România, mai ales în condițiile actualei tranziții energetice.

Integral pe economica.netComentarii

ion Asa ne trebuie.

14 septembrie 2021 8:30

Nea Costel Sigur ca da. Vine macaronarul sa fluiere dupa curve pe strada cum facea acum 20 de ani cand era un broscar prost si nu era sprijinit de mafioti.

14 septembrie 2021 0:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.