Premierul Florin Cîţu şi preşedintele liberalilor Ludovic Orban au pavat deja drumul partidului spre abisul ridicolului, cu mult înainte de Congresul PNL programat pentru 25 septembrie.

Aşa au ajuns mulţi liberali să-l susţină pe acest autoproclamat Superman, care conduce guvernul, iar alţii să spună că „forţe nevăzute s-au speriat că Orban ajunge preşedintele României”. Cei doi contracandidaţi pentru funcţia supremă în PNL au folosit în lupta lor supradimensionată nu doar toate metodele murdare pe care le-au avut la îndemână, ci şi pârghiile statului. Se dovedeşte în fiecare zi că nu e o competiţie care să arate electoratului cine e cel mai bun, cine are cel mai interesant proiect politic, ci e doar un război intern, care scoate la iveală inapetenţa principalului partid de guvernare pentru fair-play, incapacitatea PNL de a pune mai presus de jocurile personale interesul naţional.

În locul unor dezbateri de idei între Cîţu şi Orban, ţara se afundă într-o criză economică şi politică inutilă. Niciunul dintre ei nu explică, nu argumentează, nu demonstrează, ci denunţă, condamnă, împroaşcă. Cum au ajuns liberalii să arunce ţara în aer? De unde au început greşelile?

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.