BioNTech Pfizer va solicita în următoarele săptămâni aprobarea pentru utilizarea vaccinului împotriva COVID-19 la copiii cu vârste între 5 și 11 ani. Producția este deja pregătită, fiind nevoie doar ca datele studiilor să fie procesate, scrie biziday.ro. De asemenea, compania are în lucru și un studiu pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 6 luni și 5 ani. Practic, un vaccin care ar putea intra în schema inițială de vaccinare a copiilor mici.

Doi dintre directorii firmei de biotehnologie BioNTech au declarat într-un interviu pentru Der Spiegel că „În următoarele săptămâni vom prezenta autorităților rezultatele studiului nostru privind copiii de 5 – 11 ani din întreaga lume și vom solicita aprobarea vaccinului pentru această grupă de vârstă, inclusiv aici în Europa“.

Etapele finale de producție au fost deja ajustate pentru a îmbutelia o versiune cu doze mai mici a vaccinului Comirnaty, dezvoltat împreună cu Pfizer, special pentru copii. În prezent, serul este aprobat doar pentru adulți și pentru copii cu vârsta peste 12 ani.

Integral pe edupedu.roComentarii

Baron în călduri Donez vaccin gratuit format dintr-un amalgam de ivermectină și căcat pentru bunul meu tovarăs și pretin Paulus. După vaccin, mai donez pentru respectivul și o bomboană de migdale ce are în compoziție o delicioasă sare de potasiu a acidului cianhidric, adică cianură de potasiu. Tratamentul e sigur ca pâinea caldă, te vindecă de toate cele ale covid-ului. Sănătate maximă de la Kremlin. Cu respect baronul

12 septembrie 2021 7:17

Pute a căcat, deci e psd-istul Paulus prin zonă 22:12 - 21:32

12 septembrie 2021 7:13

edupedu.ro - BREKING FUCKING FAKE-NEWS: TOCMAI AM AFLAT CA BioNTech Pfizer va solicita în următoarele săptămâni aprobarea pentru utilizarea "vaccinului" împotriva COVID-19 si pentru (respectiv: contra, n.red.) câini, elefanti, camile, grauri, haterii, marsuini, babuini, cameleoni, dipnoi, miriapozi, yaci, nandu si girafe - bani sa iasa!

11 septembrie 2021 21:32

edupedu.ro #Sugem EURO-poolla & #REZISTAM!

11 septembrie 2021 21:25

Pfizer va solicita aprobarea utilizării vaccinului împotriva COVID-19 și la copiii nenascuti.

11 septembrie 2021 9:58

Nenea Pfizer Căcat și tupeul sau de șobolan homofob! Ăia care fac filme ecologiste din seria „Avatar” ar trebui să preia ideea și să facă dintr-un plod vaxcinat la nici 6 luni supereroul care salvează de la distrugerea de către oamenii nevaxcinați, răi și iresponsabili, a planetei din Proxima Centauri, unde e plasată acțiunea din seriile anterioare ale filmului „Avatar”

11 septembrie 2021 8:29

Dar nou-născuții de ced să nu fie vaxcinați?! Poate chiar în pântecele matern! Se poate câștiga un ban frumos și de pe urma lor. Cu dragoste și abjecție, Vladimir Ilici Lenin.

10 septembrie 2021 23:25

Bine, si noi cum putem solicita aprobarea prelevarii organelor lu' Pfizer?! De pilda, eu mi-as dori capu' lu' (alde) Pfizer si anume înfipt într-un par (restul organelor si carcasa putând fi donate din partea mea Gradinii Zoologice din proximitate, n.m.) urmând ca eu sa specific (dupa consultarea Departamentului Proiectare, n.m.) forma, dimensiunile si materialul din care va fi executat parul; capul urmeaza sa-mi fie livrat sarat si uscat la vânt, cu ochii scosi si înlocuiti cu beculete "ecologice" LED, ambalat într-un sac însotit de mâna dreapta (ca în pelicula "Columna", n.m.). Cu multumiri anticipate, Paulus

10 septembrie 2021 22:23

Xi Jinping (習近平 / 习近平, n.m.): Sunt (un) sobolan negationist-wuhanist si iau muie din toate pozitiile. #Acum!

10 septembrie 2021 22:12

Fute repede un sobolan negationist! Acum! Acum! Poartă mască!

10 septembrie 2021 21:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.