Florin Cîţu a pasat vineri responsabilitatea creșterii prețurilor în curtea BNR, premierul declarând că are încredere că "Banca Naţională va găsi soluţia pentru a tempera dinamica inflaţiei", în condițiile în care aceasta a urcat la 5,3% , cele mai mari creșteri fiind la energie.

"Vedem această creştere a preţurilor în special la produsele alimentare. M-am uitat la cifre în această dimineaţă. Acolo este dinamica cea mai mare, la produsele alimentare.

La produsele nealimentare este o creştere de 3%. Am încredere că Banca Naţională va găsi soluţia pentru a tempera dinamica inflaţiei", a spus Cîțu.

Integral pe HotnewsComentarii

John Asa arata un tradator, un sclav pupincurist. Cand vine vorba de bani sau de luarea unor decizii delicate imediat apeleaza la seful lui direct Isarescu, pentru ca actualmente Romania este condusa de gasca din care Isarescu face parte. PNL si PSD sunt doua formatiuni mafiote coordonate in deaproape de masonerie.Toate institutiile statului sunt parazitate de formatiuni mafiote din afara, vezi cazul otelariei din Galati , cand Nastase si Tony Blair, ambii masoni, au vandut pe nimic Industria oteliera , doar PT CA Anglia nu mai avea piata de desfacere si lumea iesise in strada cerand capul lui Blair. Cazul Rosia Montana , intrebat de ce nu extrag romanii aurul , Isarescu a raspuns arogant : pentru CA nu avem unde sa-l depozitam asa CA a trimis 500 de tone de aur in Anglia sa sustina lira sterlina. Rolul celor PSD si PNL Este de a tine permanent Romania subdezvoltata si de a trimite mana ieftina de munca in Occident.

12 septembrie 2021 8:38

xyz Piaza-rea-Catu trebuie urgent sa fie debarcat, nenorocitul PNL-drogat batjocoreste pe romani, cu panseuri de genul " suna bine, nu-i asa?" - despre inexistenta crestere economica, apoi, "inflatia s-o rezolve BNR" fara sa-i pese de imensele majorari la electr/gaze/alimente provocate chiar de Catu& si "guvernul meu". Alegerile anticipate ar elimina cu shuturi in koor, sleahta de hoti si incompetenti impaduchiata de Johanis asta.

12 septembrie 2021 8:21

ion Acest Catu este un pericol social si uman pt Romania, incompetent si bolnav psihic ! Urgent, toate partidele sa se uneasca sa-l debarce pe drogat.

11 septembrie 2021 7:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.