Dragoş Damian, CEO Terapia, a arătat cât de mult plăteşte cetăţeanul român pentru gaz şi energie electrică în comparaţie cu bulgarii, ungurii, cehii, polonezii sau chiar grecii.

Cifrele arată la fel de rău şi pentru consumatorul din industrie, iar preţurile plătite de firmele româneşti sunt cele mai mari din regiune. În timp ce politicienii se confruntă în războaie interminabile şi îşi duc la capăt vendetele, populaţia României este tot mai împovărată şi se confruntă cu preţuri din ce în ce mai mari. Astfel, preţurile medii pe care e obligat să le plătească cetăţeanul român la utilitati sunt mult mai mari decât cele plătite de bulgari, cehi sau unguri.

„Cand ati terminat de cascat gura la saga politica din spatiul public, uitati-va la dezastrul din cele doua tabele: preturi medii din 2020 la utilitati industrial si casnic in tari din regiunea noastra geografica din UE + preturile din Romania august 2021, dupa liberalizare.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD Piaza-rea-Catu trebuie urgent sa fie debarcat, nenorocitul PNL-drogat batjocoreste pe romani, cu panseuri de genul " suna bine, nu-i asa?" - despre inexistenta crestere economica, apoi, "inflatia s-o rezolve BNR" fara sa-i pese de imensele majorari la electr/gaze/alimente provocate chiar de Catu& si "guvernul meu". Alegerile anticipate ar elimina cu shuturi in koor, sleahta de hoti si incompetenti impaduchiata de Johanis imobiliarul asta, care a distrus Tara pe termen lung, si nu se mai opreste.

12 septembrie 2021 8:46

pagubitu Daaa ma .ma si intereseaza de cat platesc cei din eoropa ,ca sa poci io dormi bine noaptea.Ba daca ar veni unii sa ne ia de la o margine cu biciul mie nu mio parea rau ma ca mai rau de atat nu are cum sa fie.Dar jigodiile jigodii sa fie calcate in picioare asta m-ar linisti nenicule.

11 septembrie 2021 9:32

ciclop trimitei articolul si altele asemanatoare si presdintelui tarii care nu neste interesat de nimic , traieste intro lume paralela si isi urmareste doar agenda proprie care nu are nimic comnu cu ce se intampla in tara !!

10 septembrie 2021 21:55

Oltean Ungurii fac reactor nuclear cu Rusia si vor sa ofere investitorilor curent electric la pretul cel mai scazut din Europa. Tot ei au contract pe de ani cu GAZPROM, pentru livrarea de gaze la pret pe jumatate cu cat cumpara Romania. Noi nsa suntem ajutati de americani, cu rachete si cheltuielile militare cele mai mari dintre tarile din Europa de Est ( 2 % din PIB !) Asa ca, nu e de mirare ca traim mai rau ca altii.

10 septembrie 2021 15:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.