Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat joi la B1 TV că o guvernare PSD – PNL este ”exclusă în acest moment”. El a adăugat însă că ”s-au pierdut timpii adecvați să faci acest lucru pentru că președintele Iohannis a vrut guvernul său”.

Întrebat dacă în alt moment ar putea exista o astfel de coaliție, Ciolacu a spus că ”în urma unor alegeri s-ar putea un asemenea lucru”.

În ce privește tensiunile de joi din Parlament dintre Florin Roman PNL și mai mulți parlamentari AUR, șeful PSD a spus că ”duce la o scârbire a românilor față de politicieni. Și eu sunt siderat și degustat (sic) de aceste lucruri”.

Integral pe G4media.roComentarii

Florin Găozar Cîțu Aș suge-o pulă. Unde-i Dan Vîlceanu, fostul lider al TSD?

13 septembrie 2021 7:55

Marcel Ciolacu, prin grația Ălui dă Sus Țarevici al PSD, tot nebărbierit la cur. Băăă fraților, eu sunt siderat și sideral și degustat dă toate ăstea care se-ntâmplă azi pă frontispiciul scenei politice românești. Cerșim guvernoiului să plafoneze prețurile la energie și să mărească salariul minim, dar să mai tripleze de câteva ori pensiile speciale și salariile noastre ale administrației de stat locale și centrale, așa cum PSD a făcut de fiecare dată când a mărit cu câte 20 de lei chiori salariul minim și pensia minimă. Păi ce, salariile noastre europene sunt mici și amărâte, iar noi de la PSD le vrem ca-n America, ca să luăm și noi standard modelul american din SUA. Eu sunt degustat, că am băut și io niște degustări acum și o să mai degust sau degustez, că licoarea-i ambrozie cerească nene, ce să mai vorbim. Ce, numai Florin Cîțu să fie degustat acolo-n SUA în tinerețile lui? Păi, ce pula calului facem aici? Să-nceapă degustarea domnilor! Băiete, mai toarnă-mi niște degustări aici, că mi-e tare sete. Să degustăm siderat și sideral și galactic, domnilor!

12 septembrie 2021 18:39

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual noi, ai dreptate, lua-te-aș violent pe la spate!

12 septembrie 2021 13:55

Florin Cîțu Vedeți băă, că până și Marcel Ciolacu, Țareviciul PSD e degustat? Eu, dacă am degustat vreo 8 beri în SUA în tinerețile mele, făcând niscai bube pe chelia mea în devenire de acum, n-a fost bine. Ce ne facem însă cu degustarea lui Marcel Ciolacu de acum? O degustăm și pă ea, adică pă degustare? Muie PSD!

12 septembrie 2021 8:44

noi Piaza-rea-Catu trebuie urgent sa fie debarcat, nenorocitul PNL-drogat batjocoreste pe romani, cu panseuri de genul " suna bine, nu-i asa?" - despre inexistenta crestere economica, apoi, "inflatia s-o rezolve BNR" fara sa-i pese de imensele majorari la electr/gaze/alimente provocate chiar de Catu& si "guvernul meu". Alegerile anticipate ar elimina cu shuturi in koor, sleahta de hoti si incompetenti impaduchiata de Johanis asta.

12 septembrie 2021 7:28

ciclop, membru PSD Dragnea are pula mare si fute-n cur pe orisicare!

12 septembrie 2021 1:55

Șerban Nicolae Unde-ciclop să mă vadă, pula-ntreagă să mi-o roadă?

11 septembrie 2021 2:13

Nicolae Serban Aș da o muie. Unde e postacul meu- ciclop?

10 septembrie 2021 21:40

Florin Citu O vreau in anus. Unde e Dan Vilceanu?

10 septembrie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.