Începuse să mi se facă dor de aberaţiile logico-juridice ale unui Eugen Nicolicea, dar iată că Partidul Naţional Liberal a avut grijă să furnizeze Parlamentului cel puţin trei înlocuitori care, împreună, par să suplinească satisfăcător marele absent: Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu şi Florin Roman.

Proba competenţei celor trei în materie de nicolicism a fost dată zilele acestea, odată cu încercarea lor de a bloca moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Cîţu. Ei pretind că o parte dintre semnăturile de susţinere a moţiunii, depuse vineri seara, ar fi false, întrucât unii semnatari, aflaţi în provincie, şi-ar fi scanat semnătura originală şi ar fi transmis-o electronic. Argumentul ar fi putut fi valabil de vineri seară până luni dimineaţă, răstimp în care PNL şi PSD au boicotat două şedinţe ale Birourilor Permanente. Dar luni dimineaţa, această suspiciune ar fi trebuit să înceteze.

Acum şi semnăturile astea trebuie înţelese şi evaluate în funcţie de scopul pentru care se cer. În unele cazuri, cum ar fi la notariat sau în controlul judiciar, semnătura atestă prezenţa fizică a semnatarului într-un anume loc – în faţa notarului sau în perimetrul fizic impus prin control judiciar. La bancă, specimenul de semnătură atestă identitatea dintre titularul oficial al contului şi persoana care, fie că e prezentă fizic sau nu, revendică ceva asupra acelui cont.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD "Sica Mandolina" lovit de amnezia specifica alcoolicilor si tragatorilor pe nas de prafuri (amicul Catu), delireaza chestia expirata, cu PSD, partidul comunist, bla, bla, dar noi nu uitam ca, 12 ani a jefuit nemilos Tara, sceleratul de Basescu& PDL, care paduchi pdl-puturosi s-au impaduchiat in izmenele PNL, pusi pe jaf la banii publici, impreuna cu complicii USR/PLUS. Inainte de Chiorul turnator la securitate, Conventia Democratica cu Emil Constantinescualti a vandut rafinariile lu' Dinu Patriciu si Telefoanele cu sedii/imobile de miliarde Euro unei cutii postale cipriote (Pantis Sorin PNL-ist de frunte vanzatorul infractor). Total 24 ani Romania a fost jefuita de PNL&PDL sub lozincile expirate cu "reforme", "democratizarea", deci, bai Sica Mandolina, taci drak' si inghite-ti pastilele ...

12 septembrie 2021 9:51

ciclop, membru PSD I-as suge pula lui Florin Citu. E mai pervers decat Dragnea.

10 septembrie 2021 8:15

Baronule,până și singurul tău neuron este de homosexual. Alte rudimente de idei mai ai? .

9 septembrie 2021 19:19

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual ciclop, ai dreptate, lua-te-as violent pe la spate!

9 septembrie 2021 15:36

Ecce Kur Rupt. M-aș căca pe pubula lu Căcîțu și în gura lui și a fameliei sale .

9 septembrie 2021 14:00

ciclop alde fenechiu "mare liberal" !!! nu uitai ca a intrat in politica cu partidul lui dan diaconescu apoi si-a gasit "cusca "la liberali ;nu uitati nici ca in pandemie , cand vota on line - deci in timpul serviciului se lauda cu ce bea si arata sticla de "mahoarca "din care se "matolise "- era "crita " in timpul serviciului !! asa ca nu liberal ci "dan diaconist "= OTV- zero TV Cine se aseamana se aduna la "PP - dan diaconescu "

9 septembrie 2021 13:30

ciclop "tartorul " si principalul vinovat de dezastrul politic, social si economic al tarii este presedintele "part time " si "primul navetist al tarii " - cetateanul k.w .iohannis care nu actioneaza decat cand este "tras de sfori" si " intors din cheita " !! ca o marioneta de balci !!si care nu vrea binele tarii ci doar "canta " ce "compun " entitatile interne / externe care il manevreaza !!

9 septembrie 2021 13:23

Ecce Kur Rupt, membru in PCR/PSD de 50 de ani I-as suge pula lui Florin Citu. Mi se pare si mai pervers decat Serban Nicolae, Dragnea, etc. Am eu un fetis pentru baietii rai...

9 septembrie 2021 12:22

PNL Citu duce perversiunea politica la noi culmi. Dragnea era mic copil Scarboase fiinte...

9 septembrie 2021 11:24

Florin Citu As da o muie. Vreau un fan Citu. Acum!

9 septembrie 2021 11:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.