Tatăl cântăreţei Britney Spears a cerut în mod oficial, marţi, justiţiei americane să anuleze regimul de tutelă judiciară sub incidenţa căruia fiica lui a fost plasată în urmă cu 13 ani, atât în ceea ce priveşte viaţa personală a artistei, cât şi afacerile financiare ale acesteia, au anunţat mai multe companii mass-media din Statele Unite, citate de AFP.

Criticat de Britney Spears, care s-a lansat recent într-o ofensivă judiciară ultra-mediatizată pentru ca tatăl ei să nu mai poată să îi controleze viaţa şi averea, Jamie Spears a acceptat luna trecută să renunţe la statutul de tutore al vedetei pop. În august, el a declarat că doreşte "să colaboreze cu tribunalul şi cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie liniştită către un nou tutore".

Declaraţia lui a reprezentat o victorie uriaşă pentru cântăreaţa pop, în vârstă de 39 de ani, şi un pas înapoi pentru Jamie Spears, care a contestat într-o primă fază procedura judiciară demarată de Britney Spears în vederea anulării tutelei.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.