Este cunoscută de unii ca actuala parteneră de viaţă a lui Elon Musk şi de alţii, ca muzician, dar canadianca Grimes sau Claire Elise Boucher este mai mult de atât.

Artistă, cântăreaţă şi producătoare, Grimes a debutat în cariera muzicală în anul 2010, când a uimit întreaga lume cu stilul său unic, o combinaţie între stilurile dream pop, R&B, electronic până la hip hop. Cu toate că modul său de a se exprima prin muzică inspiră mister şi, deopotrivă, teroare, Grimes nu şi-a ascuns metodele şi sursele de inspiraţie, chiar dacă unii le-au catalogat ca fiind extreme.

Cu toate acestea, artista a atras atenţia, în ultimii ani, nu prin muzică, ci prin relaţia cu unul dintre cei mai importanţi oameni ai planetei la acest moment, Elon Musk.

Integral pe Click pentru femeiComentarii

E foarte extravagantă, are și niște urechi foarte extravagante, de zici că e ciocănitoarea Woody. Dar, se asortează ca nuca-n părete cu extravagantul ei soț, un carici gureș care a tot nechezat pînă l-a lovit muntele de bănet, ce să-i faci? Că, dacă ești o iotă țanțoș și mai dai și din gură, devii extravagant nene. Extravaganța e totul. Extravaganța extravaganței, nene!

12 septembrie 2021 19:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.