Miss Supranational Europe 2018 este cercetată de procurorii timișoreni pentru tentativă de omor calificat după ce l-ar fi otrăvit cu mercur pe multimilionarul Adrian Petru Luca. Pe lângă presupusa tentativă de omor,

Andreea Coman, fosta amantă a omului de afaceri, se judecă în alte aproximativ 20 de dosare, în care Adrian Luca o acuză de faptul că l-ar fi sedus și l-ar fi determinat să-i cumpere un apartament și o mașină de lux. Pe lângă acestea, bărbatul i-ar fi donat tinerei sume de bani în valoare totală de două milioane de euro și ar fi dus-o în vacanțe exotice foarte costisitoare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș fac cercetări într-un dosar în care Adrian Petru Luca a reclamat faptul că ar fi fost otrăvit. Acesta ar fi explicat că, undeva la începutul lunii septembrie a anului 2020, ar fi început să se simtă foarte rău, motiv pentru care și-ar fi făcut un set de analize la o clinică privată.

Integral pe GândulComentarii

Lumineaza Doamne poporul tau Si el ce credea ?ca il iubeste?Pai lo iubit di lo omorat.o murit ferisit.Dumnezau sal ierte.

8 septembrie 2021 8:26

Lumineaza Doamne poporul tau Si el ce credea ?ca il iubeste?Pai lo iubit di lo omorat.o murit ferisit.Dumnezau sal ierte.

8 septembrie 2021 8:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.