Cheia comportamentului premierului Florin Cîțu în conflictul cu USR PLUS este că „vrea să livreze pentru PNL ce n-a livrat Ludovic Orban” pentru a câștiga bătălia internă pentru șefia partidului, este de părere Cristian Tudor Popescu. La Digi24, gazetarul a spus că pierderea bătăliei interne din PNL ar fi „letală” pentru Cîțu și că premierul încearcă acum „să facă invers” decât Ludovic Orban.

„Haideți să punem o întrebare. Să începem cu Cîțu, că e premier, totuși. De ce se teme domnul Cîțu cel mai tare? Care este pericolul cel mai mare pentru domnul Cîțu?

Punem această întrebare și dacă e să ne gândim la conjunctură, putem să spunem că pericolul cel mai mare îl reprezintă USR PLUS, îl reprezintă PSD, îl reprezintă AUR sau poate că ar conștientiza domnul Cîțu că cel mai mare pericol îl reprezintă facturile la energie, la utilități, prețurile care cresc, leul care se depreciază, deficitul de cont curent care se umflă. Acestea ar putea fi.

Integral pe Digi24Comentarii

x "un mic satrap foarte invechit, crede ca poate sa faca orice" - Catu, caracterizat de directorul Bancii de unde a fost concediat. Periculos acest toxicoman Catu, pt Romania si romani. Imprumuturile facute deja, de "satrapul' idiot, vor iesi pe nasul lui Catu, motivul pt care sa zbate disperat sa ramane PM.

6 septembrie 2021 7:13

Florin Cîțu Ce pula mea vreți mă? Ia lăsați voi gălăgia și stați cuminți că am eu grijă de voi. Ați înțeles? Eu nu mănânc pâine, să fie clar, eu halesc numai mămăligă, că eu sunt mândru câ sunt român. Noi suntem români, noi suntem români, ăăăă lalala lala! Băiete, mai toarnă-mi o bere rece cu guler, dar ai mare grijă să fie numai 7 beri la final, că eu nu pot duce 8 beri, că o să mă-mbețivesc în pula calului și cine știe ce mare minume o să mai fac și p-aci, că-n SUA am căcat ruda, ajungând și prin arestul poliției la zdup după gratii, plus că m-au taxat ăia din potera americană cu un miar de dolari emendă, ce să vă mai povestesc? Aventuri din tinerețe, păcatele ținereții, băgami-aș paru-n pulă! Tot acolo-n SUA am mai luat acel împrumut de la cartea aia de credit pe care am uitat să-l plătesc înapoi, dar acel claim a fost anulat de o instanță, iar eu am mare încredere în instanțe. Ș-acu, ce pula mea vreți? Să mi-o tai dărăbi, c-așa vreți voi? Băăă, eu sunt viitorul luminos al PNL, viitorul ăla care e pă vine, viitorul întunericului, ce știți voi, loazelor? Eu vreau să ajung Augustus al PNL și d-acolo mai departe, pas cu pas în mersul piticului cât mai sus, ați înțeles? Mi se rupe pula că o să calc peste cadavrele colegilor mei și peste cadavrul PNL, numai eu contez pă lumea asta, așa că acum e momentul. Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători! Votați-mă pă mine! În pula calului să vă fută de iobagi și aplaudaci leșinați!

5 septembrie 2021 20:12

USR+PLUS-tii ar vrea și ”la podul cu slănină dar și cu furci și topoare la răzmeriță”....Adică Ghinea și Drulă și ăilalți să se ”lingă” în Milioane de Euro dar și să aibă drujba cu ei ”să taie tot” !....USR+PLUS-iștilor, dacă sunteți Infantili și Proști....Voi ce credeați, că o să ieșiți imaculați din această afacere, victorioși pe un cal alb ?....PSD-iștii fiind Partidul cu cei mai mulți Parlamentari vor depune Moțiunea lor unde se ”borăște” totul și despe PNL-u dar și despre USR+PLUS....Și când or citi-o în Parlament c-ați fost idioți și incopetenți și voi la Guvernare iar voi USR+PLUS-iștii cu coada între picioare să votați că sunteți deacord că sunteți proști și habar n-aveți să guvernați....Și USR+PLUS-iștilor, habar n-aveți de politică că de aceea unii v-au făcut ”Pitici de Grădină” iar alții ”Miniștrii în pantaloni scurți” !...Și au dreptate !....

5 septembrie 2021 17:14

x "un mic satrap foarte invechit, crede ca poate sa faca orice" - Catu, caracterizat de directorul Bancii de unde a fost concediat. Periculos acest toxicoman Catu, pt Romania si romani. Imprumuturile facute deja, de "satrapul' idiot, vor iesi pe nasul lui Catu, motivul pt care sa zbate disperat sa ramane PM.

5 septembrie 2021 13:19

aurel colceriu catu este marioneta perfecta pentru iohanis !

4 septembrie 2021 19:28

noi Text memorabil gandit de profesionisti cu experiente :"Am fost 11 ani broker pe bursă. Am lucrat cu cei mai buni jucători din piață la vremea aceea. Ca să poți rezistă în acea lume și să fii în top trebuie să ai o mentalitate de gambler (jucător - n.r.). Asta îți deformează personalitatea în timp. Ajungi la un anume nivel de insensibilitate, iar riscul devine un mod de viață. În viață reală devii distopic și chiar periculos. Pariezi viețile oamenilor ca și banii. Ești dispus să pui totul la bătaie pentru marele pot. Văzându-l pe Cîțu în ultimele zile, am avut o revelație. Băiatul asta nu face politică, ci pariază o miză. Indiferent de costuri, va merge până la capăt” - a scris brokerul ....

4 septembrie 2021 12:44

ABCD Acest Catu, este un om bolnav grav afectat neurologic si psihic de consumul de canabis si prafuri - inceput in adolsecenta, si continuat si acum. Cum indrazneste PNL aripa iresponsabila (Gorghiu, Boc) , sa predea Tara si pe romani, in mainile unui consumator, unui aventurier, locul lui este la dezintoxicare, Cum indrazneste PNL sa-i distruga pe romani cu OUG 114, cu majorare insuportabila la electr/gaze, in campania lor electorala, de ce n-au dezvalui romanilor, despre intentia de majorare criminala a facturilor ?

4 septembrie 2021 8:06

Paracelsus Raționamentul lui nenea CTP e foarte aproape de adevărul nud. Cîțu ăsta s-a molipsit de grandomanie și de un arivism dețănțat, pentru că el vrea să ajungă Imperator al PNL și d-acolo mai sus dacă s-o putea. Ei bine, NU prea are șanse să-și realizeze visul sau coșmarul nenea Cîțu. În primul rând că e compromis ca om din pricina scandalului din SUA, care e un scandal cu dublu efect, anume el a fost prins băut cu covrigu-n mână în mașina proprie acolo-n SUA, apoi pentru acel împrumut de la cartea de credit care ori NU a fost achitat, ori e încă activ, chestia e că lucrurile nu sunt lămurite în cel de-al doilea pocinog al său. Iar toate acțiunile lui din ultima vreme cu ifose și cu datul afară al unor miniștri, cam fără motive întemeiate, plus acum demiterea ăluia de la justiție, demonstrează că nea Cîțu ori e prost realmente, ori s-a tâmpit de tot și dă dovadă de acest diletantism politic și nu numai. Ruperea coaliției de guvernare într-un moment ca ăsta când lucrurile merg bine și gestionarea epidemiei mondialiste a virusului a fost făcută cu rezultate bune, plus ceilalți indici economici ai țării, ruperea acestei coaliții pentru o ambiție personală oarbă, e un gest de infantilism politic și chiar de prostie formidabilă. Dar, cum NU există pădure fără uscături, ce să ne mai mirăm? La final când Cîțu își va rupe grumazul alături de gașca lui leșinată de proptitori, va avea asigurată asistența tehnică la distribuirea colivei sale de mort politic cu ajutorul lindicului Emil Boc dar și al ăluia cu gura mare, Rareș Bogdan, care deși a devenit un om politic capabil, are prea multe metehne și gafe la activ. Felicitările, masa, discoteca funebră și coliva, vor avea loc la bodega de renume mondial Cireșica, cu derogare de la Băsescu, că așa-i filmul!

4 septembrie 2021 4:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.