Ludovic Orban l-a criticat vineri pe premierul Florin Cîțu în ceea ce privește criza din Guvern și programul PNDL 3, despre care afirmă că a fost transformat în temă de campanie în competiția internă din PNL. Potrivit liderului liberal, programul ar putea fi adoptat „în timp util și fără a provoca un conflict în coaliție”. Orban a adăugat apoi că obiectivul său este de a menține coaliția de guvernare chiar și după adoptarea OUG.

„Am susţinut încă din luna ianuarie, în mod repetat, în şedinţele Coaliţiei necesitatea adoptării PNDL 3 în cursul acestui an. Pledoaria mea s-a lovit de rezistenţa multor colegi din coaliţie care la început au tratat acest subiect la „şi altele”. Treptat am reuşit să conving partenerii de Coaliţie să ajungem la discuţii aplicate şi chiar la aprobarea de principiu a lansării acestui nou program de investiţii locale”, a scris, vineri, pe Facebook, Ludovic Orban.

Acesta susţine că proiectul de investiţii, necesar pentru comunităţile locale, a fost transformat în subiect de campanie.

Integral pe Digi24Comentarii

Xi Jinping Sug tot soiu' de poolli, finantzez progresismu' în lume, dau spaga peste spaga sobolanilor-lilieci neo-bolshewici coguvizi-19 & äREZIST!

3 septembrie 2021 23:19

noi Și totuși rămâne întrebarea, oare eu n-ar fi mai bine să sug Euro-Pula? Că până acum am supt Ruso-Pula de mi-am strepezit dentiția, așa că oare nu ar fi mai bine să culeg eu caimacul slobozului din Ruso-Pulă de la Moscova? Că e bune și alea. Vă rog ajutați-mă, eu sug pula voluntar dar numai de la ruși, că e d-ai noștri neo-marxiști. Cu respect, Paulus

3 septembrie 2021 22:23

noi Drogatii, se stie, sunt lipsiti de empatie si de sentimente - fata de oricine, drogurile anihileaza centrii nervosi responsabili cu gandirea si atitudinea umana. Sa rememoram crimele celebre comise fara regrete, de persoane drogate pana-n varful unghiilor.

3 septembrie 2021 11:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.