Stelian Ion a reacționat miercuri seara, pe Facebook, după ce Florin Cîțu a anunțat că a trimis la Cotroceni cererea de revocare din funcția de ministru al Justiției. „Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când va pleca acasă”, a scris acesta pe rețeaua socială.

Stelian Ion, pe Facebook: „Premierul Florin Cîțu arată în seara aceasta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare.

În felul acesta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.

Integral pe Digi24Comentarii

x Consumatorul de prafuri - se stie, devine tot mai furios, mai violent, mai descreierat, caci prafurile fac ravagii in creierul consumatorului Catu, care, urgent, trebuie debarcat. Spre binele Tarii si al romanilor.

2 septembrie 2021 6:41

Hienele între ele pe cadavrul Românicăi! Au luptat dimpreună pentru doborârea ei, dar fiecare vrea prada întreagă pentru sine și pentru puieții săi! Ca buni patrihoți ce ecce!

2 septembrie 2021 4:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.