Klaus Iohannis, președintele României, a declarat, miercuri seara, într-o conferință de presă că actualul context dificil poate fi o oportunitate pentru clasa politică de a-şi arăta maturitatea.

De asemenea, Klaus Iohannis a avut un mesaj tranșant pentru clasa politică: „Oamenii s-au săturat de discursuri sterile, vor să vadă mai puțin scandal și mai multă cooperare”, a transmis șeful statului.

Declarațiile președintelui au loc în plin scandal în coaliția de guvernare. Ședința de Guvern a fost suspendată astăzi, până la ora 19.00, după ce premierul Cîțu ar fi introdus pe ordinea suplimentară Programul Național de Investiții Anghel Saligny, care nu are avizele necesare, lucru care a stârnit nemulțumirea celor din USR-PLUS.

Integral pe LibertateaComentarii

Pute ce te-au sculat din somn.nu baiatul stai linistit in lux si lene !!

2 septembrie 2021 7:14

De la procurorii și melițienii implicați în cazurile CARACAL și SECTORUL 1, de ce nu „aștepți” rezultate (ADEVĂRUL), măi musiu?! În cazul celor două fete traficate și cel al furtului electoral de la Sectorul 1 (dar, evident, nu numai de acolo!) rezultatele reale nu-ți convin de niciun fel. Atâta tupeu și atâta cinism în mătrășirea ADEVĂRULUI nu se pot datora decât unui ordin venit de la un nivel înalt, dacă nu cel mai înalt cu putință! Și nu numai în cele două cazuri. Atât formarea guvernului Cîțu, cât și actuala criză sunt mai degrabă de competența altor organisme democratice (Parlamentul ) decât „pohta ce-ai pohtit-o”, repectiv „guvernul meu”, o construcție șubredă, toxică și extraordinar de păguboasă pentru România!

2 septembrie 2021 6:15

Ludovic - Citește su baga la tărtăcuță! https://www.bitchute.com/video/jXfmhulYzIAs/

2 septembrie 2021 2:02

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual ion, te-ș fute-n cur

1 septembrie 2021 21:00

ion Nimic despre urgia facturilor de electr. si gaze, ce nu pot fi platite de romani ? Johanis, se face ca ploua, cu rezultate, bla, bla, cata ticalosie !

1 septembrie 2021 19:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.