Formulare cu întrebarea dacă s-au vaccinat sau nu împotriva COVID-19 vor fi distribuite începând cu 1 septembrie la nivelul școlilor, a anunțat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, duminică seara, la Digi24. Mai exact, până pe 8 septembrie, ministerul va putea anunța datele actualizate privind procentul angajaților din învățământ care s-au vaccinat.

„Ultima raportare ne-a arătat că avem peste 185.000 de angajați în sistemul de învățământ vaccinați, dintr-un total de peste 300.000, adică un procent de peste 60%.

Am transmis deja o solicitare în așa fel încât odată cu revenirea în școli în data de 1 septembrie să facem actualizarea acestei raportări la nivelul fiecărei școli, apoi centralizat la nivel de județ și apoi la nivel național și la nivelul fiecărei universități în așa fel încât să vă putem oferi un răspuns concret cel mai târziu în data de 8 septembrie cu privire la numărul de angajați din învățământ vaccinați”, a declarat Cîmpeanu la Digi24.

Integral pe edupedu.roComentarii

Bine, dar atunci si profesorii îi pot solicita (EURO-maimutzei) entitatii "Sorin Cîmpeanu" sa le suga poolla (începând cu "Necleu' Dur", n.m.), nu?! În fond, tentativa de acces prin presiune la dosarul medical al cetatenilor e DELICT PENAL, arestarea EURO-maimutzei ministeriale în cauza fiind doar o chestiune de ore/minute, nu?! Cu respect, Paulus

31 august 2021 22:30

Andrei Nu doar vaccinarea trebuie sa se ia in considerare daca dl ministru este un om onest, ci si prezenta anticorpilor, pt ca sunt multi oameni vaccinati natural (trecand prin boala).

31 august 2021 13:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.