Preşedintele Klaus Iohannis participă, vineri la Chişinău, la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Cu această ocazie, şeful statului va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu, cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda şi cu preşedintele Ucrainei Volodâmâr Zelenski, mai arată sursa citată. Klaus Iohannis va susţine şi declaraţii de presă comune împreună cu cei trei şefi de stat.

Preşedintele Iohannis va participa şi la ceremonia depunerii de coroane de flori la Monumentul lui Ştefan cel Mare şi la cea desfăşurată în Piaţa Marii Adunări Naţionale, mai indică sursa menţionată.

Integral pe G4media.roComentarii

nea corectu care independenta trogloditilor?a fost moldova sau Romania independenta vreodata ?inafara de cat a fost Ceausescu pro-occidental?eu nas preas crede.Acum e robita vestului si estului ,din toate punctele de vedere o sa ne imparta astia ca pe puiul de rasol cand mesenii sunt flamanzi si nesimtiti si o sa ramana Moldova celui mai slab ca e vai de mama ei ,iar tara Romaneasca si Ardealul...sunt arvunite de muuuult.

27 august 2021 10:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.