Autoritățile din SUA vorbesc deja de o a doua doză în cazul vaccinului Johnson&Johnson, administrat în doză unică împotriva COVID-19! Cercetătorii companiei americane spun că protecția oferită împotriva coronavirusului crește de 9 ori în acest caz.

Compania farmaceutică americană Johnson & Johnson, care produce vaccinul anti-COVID-19 administrat în doză unică - Janssen, a anunţat că ultimele cercetări arată o consolidare a imunităţii după administrarea unei a doua doze din acest vaccin. Testele clinice ale căror rezultate nu au fost încă prezentate pentru analiză comunității științifice. Specialiștii companiei americane susțin că doza suplimentară a generat un nivel de anticorpi de nouă ori superior celui observat la patru săptămâni după prima doză, scrie CNN.

Anunțul vine în perioada în care noua amenințare a coronavirusului, în toată lumea, nu numai în SUA, este reprezentată în special de tulpina Delta, care se răspândește rapid și face ravagii, numărul îmbolnăvirilor fiind de 8-9 ori mai mare față de tulpina Alpha, cea britanică.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Lulu Pai trebuie vandut si vaccinul asta !!!

27 august 2021 10:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.