CNA. Gata cu spoturile "ce conţine vaccinul". Guvernul vine cu un nou spot video care intră în campania de vaccinare anti-Covid, de data aceasta cu un mesaj care să încurajeze vaccinarea copiilor, nu numai a părinţilor. Paginademedia.ro vă prezintă clipul TV.

Pe scurt, mesajul:

"Copii sun şi ei expuşi la infectare şi pot transmite COVID 19. Alege să-i vaccinezi pe ai tăi", spune spotul.

E realizat de UNICEF România şi se adresează părinţilor şi copiilor, care sunt încurajaţi să se vaccineze.

Integral pe Pagina de MediaComentarii

Asta ecce un atac direct la seminție! 2 Anul 2019 a înregistrat cel mai mic număr de nașteri în Românica din ultimii 53 de ani, iar în 2020 cel mai mic din ultimii 60 de ani, cu 5,2% mai mic decât în 2019!. Iar acesta nu ecce decât începutul. Marele val va începe pe măsura „progreselor” vaxcinării, când se va vedea clar efectul agresiv al tehnologiei mARN asupra celulei umane.

26 august 2021 12:26

Asta ecce un atac direct la seminție! Rezultatele le vom vedea peste un an sau doi în creșterea, ori, mai degrabă, descreșterea galopantă a numărului de nou născuți!

26 august 2021 12:05

Bine, si parintii partilor vatamate. ei cum trebuie sa reactioneze la "spot"?! Si: cui apartine (de drept, n.m.) beregata alesilor Poporului - cetatenilor, sau posesorului (vremelnic) de fapt si care e cadrul legal care stipuleaza (în favoarea cui) prerogativul sectionarii sale în plan perpendicular pe axa de simetrie?! Cu respect, Paulus

25 august 2021 23:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.